Superdag

Idag har varit en riktigt skön dag! Vaknade vid 09...masade mig upp vid 09.30...åt en god frukost bestående av fil med blåbär och cherios, te, macka med skinka och en kiwi. Sen tog jag en dusch...tills jag började bli yr i huvvet av alla ångor. Jag borde nog inte duscha så varmt....inte bra för kromesåmerna har jag hört...Efter att ha diskat (varför blir det alltid ett berg?) så begav jag min in till stan för att möta upp Anna. Vi gick på HM o kollade efter bikinis åt henne. Sen mötte vi lina o begav oss mot det hägrande målet, dagens höjdpunkt: MING PALACE! Det är så sjukt gott där, deras lunchbuffe´mmmm....tyvärr så är jag en sån som inte orkar äta så mycket så jag tjänar inget på att äta buffe´, jämfört med Ia som tog om 2 ggr...Imponerande.

Satt där ganska länge. Sen gick vi till Tiimarii o köpte en ny badrumsmatta till mig (jo, jag behövde den VISST för den var blå o fluffig). Sen åkte jag o Anna till Ica maxi o köpte Bullerbyn DVD! Bästa serien nånsin ju! Sen gick vi till djuraffären och där sörjde jag att jag inte har nån fågel, men studerade arterna så jag vet vilken jag ska köpa när jag flyttat tillbax till Haninge o fått ett mer permanent boende. Det blir nog en nymfparakit...eller en undulat. Ifall man efter några år önskar att fågelskrället dör så är det större chans att undulaten dör först...nymfparakiten kan tydligen bli 25 år. Men i värsta fall kan man ju alltid råka öppna fönstret när fågeln är lös...Men jag vill verkligen ha en fågel!!

Sen skulle Anna köpa en ny kamera... Anna är nog mardrömmen för en försäljare eftersom hon inte kunde ett skit om minneskort och sånt, den kameran som snubben på Elgiganten föreslog ville hon inte ha för att den var för ful...=) Det slutade med att hon köpte en rosa kamera, som jag sedan döpte till Rosalinda! Mycket vacker! Dessutom, och det viktigaste av allt så matchar den ju hennes rosa nintendo...men skär sig dock mot hennes snorgröna Ipod Gurli....Aja, man kan inte få allt...

Nu är vi äntligen klara med vår B-uppsats! Så himla skönt! Det enda som är kvar är opponeringarna om en vecka! Igår satt vi och knåpade ihop det sista. När vi var klara fick Anna som belöning att sortera min skivsamling. Hon blev överlycklig! Har nu en väldigt fin CD-hylla som jag inte kommer hitta nåt alls i, till en början:

image10


Efter för mycket ansträngande skrivande började Anna blöda näsblod. Hon fick en bomullstuss av mig:

image11

Imorrn ska jag städa o tvätta hela dan...sen på kvällen ska ja gå o simma me Eva...eller ja tänker nog mest sitta i bastun, men lite simmande får det väl bli först.

Svar till Anne

Nää vi sov inte alla tre i soffan. Jag gick hem o tjura tror jag....=)

Nu är klockan snart 23.00 o ja har suttit vid denna jävla datamaskin sen 18.30 ungefär...fått ihop 4½ sida om berättelser= mycket nöjd. ska fortsätta imorn, kommer nog bli mer än 7 sidor! halleluja moment! sen när de e klart får ja väl fortsätta fixa o trixa med uppsatsen tills den e klar.

Känner mig litegranna som Henrik i Heja Björn för tillfället..."Tänk om den kan läsa mina tankar. Tänk om den känner att jag sitter här och tänker teknikfientliga tankar...lilla-fina-datamaskin-nanananana..."

Bäst ja går o lägger mig. Annars hänger sig väl datorn eller exploderar eller blir infekterad av nåt virus...eller nåt annat som kan drabba en dator...testikelcancer kanske...mm...gonatt!


My life is coming back to me

Ahh va skönt! Nu är b-uppsatsen nästan klar...lite finlir kvar bara till nästa torsdag...sen så ska jag ju kläcka ur mig en essä på 7 sidor om berättelser oxå men det ska nog gå bra. Får ta helgen till det. Om exakt 2 veckor e de sommarlooooooov! Ska bli så skönt. Dels att va ledig (nåja, ganska ledig iaf) o dels att flytta hem till alla mina nära o kära!

Saknar faktiskt Stockholm mer än ja trodde ja skulle göra, särskilt nu när det börjar bli varmt o härligt väder. Längtar efter att gå från medis längs götgatan o alla underbara affärer där (särskilt Heart Store o min o Helenas skivaffär som vi inte vet va den heter) förbi slussen o genom gamla stan o ta en glass där! Här finns visserligen Bosses Glassbar, eller Glasses Bossbar som den heter enligt Per o deras glass är underbar men det finns inte lika många sorter där. Bara för det måste ja lägga in lite sköna stockholmsbilder som ja tog förra sommaren...

image3

image4

image5

image6

Sen vill jag ta tillfället i akt och visa vilket otroligt medvetet litet barn jag var! Här visar jag redan som 3-åring prov på hur viktigt det är att skydda sig mot solens starka strålar! Dockan däremot brydde jag tydligen mig inte ett skvatt om ifall den fick hudcancer... Lägg även märke till hur fint mina korvben framträder under dessa hippa hotpants! Sörjer lite att dessa solglasögon inte finns kvar!

image7



En sista bild...titta o njut! och framförallt SKRATTA!!! tycker denna bild är så totalt störtskön! Jag var väldigt arg på den här festen...dock inte för att de två herrarna föredrog varandra framför mig!

image8

Nu ska jag fortsätta städa garderoben. Hade tänkt slänga en del kläder, framförallt t-shirtar som blivit för korta, men sen upptäckte jag att snygga som de är så funkar de med ett längre linne under!

Skitdag

Idag har nog allt gått fel...Började med att jag vaknade sent, vilket iofs var skönt men inte särskilt positivt för studierna. Sen var tanken att jag skulle börja skriva om kåserier, eller krönikor som är det vår uppsats ska handla om. Men sen insåg jag att vi behövde mer litteratur o den fanns bara på bibblan i skolan så det var bara att pallra sig iväg dit. Halvvägs ner till busshållspatsen insåg jag att jag glömt busskortet hemma. Så då fick jag vända tillbaks. Väl hemma kom jag på att det nog var bäst att äta lunch innan jag åkte. Så typ en timma senare gjorde jag ett nytt försök. Den hör gången kom jag till busshållsplatsen innan jag kom på att mitt busskort gick ut igår. Eftersom jag inte hade några kontanter fick jag traska iväg till centrum o fylla på busskortet innan jag kunde åka till skolan.
När jag där skulle leta upp de böcker jag så ordentligt hade sökt upp hemifrån var de borta! Varken jag eller bibliotikarien kunde hitta de så antagligen hade nån precis snott de...det enda jag fick tag i var 2 tidskrifter som jag betvivlar att vi kommer ha nån nytta av. Jag kände en viss form av irritation när jag åkte hemåt.

Har inte blivit mycket annat gjort. Har lagat min favoriträtt, kyckling med paneng red curry o nudlar...mmmm....annars består min fredagkväll av Talang 2007, Sverige skrattar & ler och Catherine Tate Show. Det sista är iaf väldigt kul...nu ska jag nog testa en ny smakupplevelse, ostbågar och grönt te...

Imorrn m å s t e jag gå upp tidigt så jag får ihop iaf 3 sidor...sen på kvällen blire schlagerkväll hos Kusin Vitamin. Ska bli trevligt, kusin nr 2 o faster är oxå på besök.

Här kommer en bild på mina två söta vänner Catherine aka latrin o Sara aka...tikkis! Saknar er väldigt mycket!








Här skulle bilden vara men eftersom detta är en skitblogg så funkar det inte att lägga upp bilder nu...my day is completed...

Run Linda, run!

Idag har jag gjort nåt som jag inte har gjort på ungefär 1½ år...Jga har varit ute o sprungit!! Av två anledningar:
1. Jag hade sagt till Staffan att jag skulle det men det trodde han inte på (ja, ni förstår själva att jag var tvungen att motbevisa).
2. Jag råkade se min rumpa rakt bakifrån i en provhytt...(lägg till resten själva).

Idag har jag varit duktig...folk påstår ju att jag shoppar för mycket. Men idag provade jag en klänning som var både fin och satt bra men jag tänkte, näe jag har ju så många klänningar o kjolar nu så jag köpte den inte. För att fira mitt mogna beslut köpte jag ett par byxor och ett par skor.

Imorgon ska jag börja skriva på B-uppsatsen...känns lite motsträvigt. Skulle helst bara vilja ligga i soffan o mysa men nån gång måste man väl börja. På söndag ska jag o Anna hårdköra hela dagen.

Har inga bilder som passra in i detta inlägg...Skulle kunna göra som Anna o ta kort på alla prylar jag köpt, men det orkar jag faktiskt inte.

Det luktar konstigt i min lägenhet. Anledning: en väska i nåt skumt plastmaterial som följde med paketet med Sol-prylar från Yves Rocher...Men den var fin!

Nu ska jag sova.. Gooooonatt!

Dålig bloggare

Jaa det är väl bara att erkänna: jag är en dålig bloggare! Vet inte varför jag tycker det är så krångligt. Har ju varit medlem på diverse olika communitys sen man lärde sig chatta nån gång på högstadiet. Ska försöka lära mig hur man lägger upp bilder, de blir nog roligare då. Om internetfobikern Annagalenpanna kan så borde ja nog kunna också. Apropå Anna så hände något som var både hysteriskt roligt och ytterst pinsamt idag när vi hade handledning för uppsatsen. Hon är ju diabetiker o måste äta på bestämda tider så mitt i alltihop drar hon fram ett oskalat ägg och KNÄCKER DET MOT SOFIAS SKRIVBORD!!! HAHAHAHA!! Skrattar fortfarande!

I lördags var vi på middag hos Lina o de va mycket trevligt. Fick väldigt god mat, vin o minttu-shots. Denna kombination fick dock Lina att tillbringa väldigt lång tid på toaletten senare på kvällen så jag o Anna började undra om hon hade somnat...

Nu är det ett faktum att min mp3-spelare inte riktigt tålde att bada i köttfärssås...synd, den har varit trevlig. Eller sådär egentligen...ganska mycket strul...fast jag är ändå impad att den överlevde drinken som Kalle tappade i min väska.

Saknar hästarna. Här kommer en bild på en av mina gamla hoppepållar, fina Chameu...aka kamelen...
image2

Titta va fint de blev! Nu kommer mina bloggar enbart bestå av bilder!! Wehooo!'

Bara för de måste ja lägga in några fler, kanske något omotiverade!

Här är jag och min söta lillasyster...på den tiden var vi naturligt kritvita i håret...De röda plastmuggarna används fortfarande flitigt av mamma o pappa.

image3

Bäst ja lägger upp de här nu så de inte försvinner o ja måste göra om allt...See ya!

Boring friday

Rolig fredag, har shoppat 3 par skor som jag inte behövde varav ett par var likadana fast en annan färg som ett par jag redan hade. Köpte även mycket onyttiga saker på Rusta som jag kompenserade för genom att köpa en Colgate munskölj. Mycket bra! Men måste nog sluta köpa kläder för ett tag framöver...hinner inte använda allt ju!

Tråkig fredagkväll dock. Har varit helt ensam. Har konstaterat att ostbågar och cosmopolitan inte är en helt självklar kombination...choklad o cosmopolitan funkar däremot mycket bra!

Helena påstår att jag har blivit en tant. Hennes argument för detta var att jag diskuterar sköljmedel med mamma, köper blommor och bakar kakor...kanske ligger nåt i det. Kan dessutom tilläggas att senast jag träffade tjejerna hemma så satt vi helt seriöst och diskuterade vilket dasspapper som var bäst! Det är nästan så man skäms.

Snor ett videoklipp från Annas blogg som var så roligt att det måste vidarebefordras:
http://www.funny-videos.co.uk/videoTheManTrapbos.html

Var hemma i Stockholm över valborg. Firade valborgsmässoafton i Bagarmossen med Anna mfl. o det var trevligt men kallt som satan. Men vi grillade Maschmallows så det gick bra ändå! Annars umgåddes jag mest med Staffan. Åkte tillbax hit i onsdags. Bussresan var inte helt angenäm...satt på solsidan o de va asvarmt o så satt det ett gäng kacklande kärringar bakom mig. En av de var inte helt normal, hon tyckte att busschauffören uttryckte sig otydligt när han sa "Nästa Norrköping". Eftersom vi redan var i Norrköping borde han då enligt henne säga "Nu är vi i norrköping". Ja tänk vad världen skulle bli bättre om han hade sagt just så...då hade ju alla de som satt och undrade ifall vi verkligen var i Norrköping sluppit oroa sig. Det enda positiva med resan var att den kostade 69 kr!

Imorn blire tjejmiddag hos Lina. Återkommer med skvaller från den sen! Adios!