Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Hej....blipp...blipp...blipp...knappknappknapp....blipp....var de bra så?......tack....kvitto?.......Hej....blippblippblipp.......

Well, thats my life...är inne på dag 5 av ett 6 dagars långt pass. Igår var det två svettlökar som handlade av mig...en verkade lite retard o frågade om han kunde dela upp en cola och en grädde på två köp...hela ansiktet var täckt av svett, det var äckligt. Den andra svettlöken köpte 2 paket kondomer...stackars den som får va med o dela på de...eller dem? Det där är jag mkt dålig på...Anna är jättebra på det...(båda min Annor, kan jag tillägga så att Anne inte blir förvirrad). De skjuter dem....De delar på dem? Jaja, kommer aldrig lära mig. När vi skulle stänga igår var de en seg gubbe som höll på o handla till 21.15...han gick på kryckor o snackade som fan, sen fick vi hjälpa honom ut till bilen med kassarna. Något irriterande.

Idag har jag fått kläder av lillasyster! Ett par blå Cheap Monday-jeans o en snygg tröja från Carlings! älskar när man bara får kläder sådär...det händer inte särskilt ofta iofs...försökte oxå tigga till mig en snygg T-shirt men det gick halvbra, still workin´on it! Erbjöd mig att efterskänka de 60 kr hon är skyldig mig för ölen. Vet inte om de gick hem. Nu ska vi äta grekisk sallad utan fetaost...det visade sig att den luktar pärk. Jaja, vad är en bal på slottet? Sen blir de till att åka till jobbet igen. Längtar!

Dåligt med bilder fortfarande. Har en del från midsommar men de ligger fortfarande i kameran. Det roligaste på midsommar var när Chris härmade hur vi svenskar pratar. Om jag fattar hur man gör kan ja lägga upp en film från det senare!

Nu måste jag tydligen börja göra mig iordning för jobb...tur att man hat bilen, då går det iaf dubbelt så fort att åka till jobbet. Igår tvingade min chef mig att backa in på parkeringen...det var elakt av honom men det gick väldigt bra...annars är ju parkering min stora svaghet bär det gäller bilkörning...Jag mår lite illa...åt lite för mkt caffelatte-glass efter lunchen.

Äntligen Hemma

Har nu varit hemma i Haninge i 6 dagar. Körde hela vägen hem från Linköping i lördags med mamma brevid. Hon blev bara rädd 3 gånger. Jag har varit extremt tofflig sen jag kom hem och bara umgåtts med Staffan. I måndags va vi inne i stan på cykeltur. Skulle lämna blod men den jävla blodcentralen va såklart stängd när ja kom dit. Vi kollade runt i lite affärer vilket var hemskt eftersom jag inte har några pengar. Eller dom jag har måste ja spara så ja kan betala hyran o sånt skit. Sen hade vi picnic i parken brevid statsbibblan, köpte laxpasta på Vasa´s o den var god. Efter det låg vi o pöste ett tag på den minimala handduken som Staffan så duktigt tagit med sig, med en petflaska som huvudkudde. Jag har upplevt bekvämare saker. Sen bar det av mot kvällens höjdpunkt, GLASS i Gamla stan. Mums! Tog en våffla med pistache, laktrits och bananasplit. Sen cyklade vi hemåt. Har lagt beslag på mammas cykel, den är mycket kul!

I tisdags var jag hos Anna, vi hade picniclunch vid en sjö. Det var mysigt fast lite dåligt väder,molnigt o så. Sen började det regna o då gick vi in o kolla på en wallanderfilm o åt popcorn. Annas popcorn är de absolut godaste i hela världen. Självklart glömde jag kameran så de finns inga bildbevis för nånting av ovanstående.

Idag skulle ja o Helena ha systerdag. Det har inte gått så bra, vädret tillät ingen solning o kallt var det. Vi har gjort müsli...mycket spännande. Snart ska hon iväg o träna den lilla hurtbullen. Sen ska vi nog kolla film o äta popcorn. vi får göra ett nytt försök att hitta på någe spännande imorrn. På lördag börjar helvetet. Ska jobba 8-18 i Älvsjö hela helgen. Kommer ta satans lång tid att åka dit.

Nu ska jag nog gå och slå lite på Helena. Eller iaf irritera henne på nå sätt....Tjofräs!

Sommarlooov!

Nu är ä n t l i g e n denna termin över och sommaren har börjat! Har haft en mycket tuff dag som började med opponering på B-uppsatsen kl. 09.15. Höll på till typ 14...sen 14.15 började mitt examinationsseminarium på berättelsekursen. Liiite tajt var det. Men efter ytterligare två timmar var det klart! Klev ut ur skolbyggnaden och möttes av tropisk värme. Så sjukt hett. Bussresan hem var den värsta på länge (kanske för att jag typ alltid får åka bil med Anna till skolan) för att:
a) den tog fan 40 minuter!!
b) det var en bastubuss
c) det satt två påskkärringar bakom mig och deras språk bestod av att utstöta gälla ljud som skar sig i mitt öra.
d) Tanten som satt brevid mig satt och viftade med en solfjäder men hon riktade den aldrig mot mig...var har medmänskligheten tagit vägen?

I tisdags hade jag, Anna, Ia  och Lina picnic nere vid ån. Jättemysigt och perfekt väder var det! Vi åt grillad kyckling, potatissallad, jordgubbar och popcorn. Sen satt vi där och bara njöt av solen. Efter det kom jag på att jag och Lina ville ha en glass från Bosses glassbar så då gick vi dit. Alla började även bli kissnödiga så då gick vi till Annas affär och kissade. Sen åt vi himmelskt god marängswisch-glass och blåbärsglass...mm...Sen var klockan nio vilket betyder att Annas mat och sov-klocka ringde så då gick vi till ett fik och satte oss.

image12

image13


image14

image15


image16

Ikväll har kusin vitamin varit här och ätit middag; panengkryddad kyckling med nudlar och Gino till efterrätt, mums! Jag var nog inte så roligt sällskap för jag var mycket trött, men eftersom hon ändå har tenta imorrn bitti skulle hon hem tidigt. Imorrn ska vi titta på film. Innan dess ska ja hinna packa, frosta av frysen, tvätta, städa och lämna tillbax en bok. På lördag förmiddag kommer min snälla pappa och hämtar mig. Ska bli så skönt att komma hem över sommaren. Är ledig en hel vecka innan helvetet på svartlösa brakar loss...Blä!
Aja, ska sova nu, är fruktansvärt trött! Godnatt!