Har TopHaten blivit mindre?

Det är den stora frågan för dagen! Av nostalgiska skäl blev jag ju tvungen att gå o köpa den återuppståndna TopHat eftersom det var favoritglassen när man var liten. Det fina med TopHaten var att man fick mycket glass för pengarna...tyckte jag DÅ!
Nu blev jag dock lite besviken av 3 anledningar:
1. Den var dyr, 13 kr!
2. Den var liten
3. Den var inte alls särskilt god

Så nu är frågan, är det samma glass eller är det jag som har förändrats? Hm...ja det tål att tänkas på!

Ett kort inlägg för Annas skull

"En gång satte jag på Beethovens Pathetiquesonat- den var melodiös, men å andra sidan lät den som en massa rapande och sura uppstötningar och andra kroppsfunktioner. Det var kul, nästan som en tecknad film." /Bob Dylan

Booba 2

Fan fan fan ja har fått en ny Booba efter mig!
För er som inte vet vem som är Booba 1 så kan ja säga att de e en afrikan i mitt hus som "ville bli min kompis". Han la ett alla hjärtans dag-kort i min brevlåda där de stod "Vill du träffa på fika i centrala Linköping onsdagen den 30 september kl 18.50? OSA." Ha! Njaaa just kl. 18.50 är ja nog liite upptagen! Iaf, så blev jag hysteriskt rädd o kunde inte sova på 2 nätter men nu när ja äntligen börjar komma över händelsen så dyker nr 2 upp! Han pratade extremt dålig engelska vilket gjorde det svårt för mig att ens fatta va han sa men så mkt fattade jag att han "eftersom han inte kunde bli min pojkvän så ville han bli min vän"...När ja äntligen blivit av med honom så skulle ja åka till skolan. När ja klev av bussen hade jag 4 min på mig att gå till föreläsningen o vem kliver ur bussen precis framför mig? Booba 2! Jag fick småt panik o insåg att mina valmöjligheter bestod av att antingen smyga extremt långsamt bakom honom för att på så vis undgå att bli upptäckt, eller att springa förbi honom. Eftersom jag var lite sen valde jag att helt osynligt råkuta förbi! Alla som har sett mig springa vet att min teknik inte är av högsta kvalitet. Men han sprang inte ikapp iaf!

I lördags var de schlagerkväll hos Anna med jättegod middag, massa chips, popcorn o glass! Mums! Anna underhöll som vanligt med att imitera artisterna på ett väldigt fint sätt! När Ark hade vunnit flög vi upp o dansade till vinnarlåten! Mycket kul!


Söndagen var en trevlig slappardag i horisontalläge i soffan med Sunes Jul som sällskap. 100% kult! Skulle efter lördagen haft en av mina berömda nyttiga dagar men de slutade me att ja satte i min en skål popcorn o 5 dumleklubbor. Man kan inte lyckas med allt...


Idag har varit en underbart solig o varm dag...Gick ner till ån o satte mig på en bänk o bara njöööt...sen blev ja kissnödig så då var ja tvungen att gå hem. Såg två vårtecken, snödroppar och en citronfjäril! Nu behöver ja bara se 8 till innan ja får bada...


Till Booba och Booba vill ja bara säga: Akta er! Jag vet var ni parkerar era skor!!!


So long!


OJ!

Idag har det varit en ganska tråkig dag om man bortser från att Anna somnade på föreläsningen o sen vaknade av att hon kom på att hon sov o då sa högt OJ! Annars har jag cyklat (med väldigt dåligt pumpade däck) o handlat...o sopsorterat! Det ni! O pluggat...
Men imorn blir en kul dag för då ska Anna o jag äta på Ming! Mmmm...längtar redan! Chinabuffe´! Fan va vi ska käka...tills vi spricker!
Sitter o lyssnar på Detektivbyrån...ett mycket bra instrumentalband!

Stockholm Live

Igår var jag, Staffan, Anna o Stefan på inspelning av Stockholm Live. Det var så sjukt roligt att jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig! Efter 2 timmar hade man kramp i kinderna. Vi satt på 5e raden så ni får hålla utkik på onsdagar kl 21 ifall jag har blivit TV-stjärna! Ett bonusskratt fick vi dessutom när Måns Möller halkade i trappan o höll på att ramla in i Staffan! Mycket kul!
Vi skulle ätit middag på Kungshallen men eftersom vi lyckades bli lite sena så fick de bli kebabhuset vid Medis...helt ok men ja hade ju sett fram emot den supergoda kycklingen på Kundhallen...men de får bli nästa gång!
Nu sitter ja hemma hos mammsen o följer med spänning hennes omarrangering av blommor...Det viktiga då är att man kommer med kommentarer som Oh, vad fint de blev, eller Njaa...de förra var bättre! Sen ska vi iväg på shoppingrunda till Farsta. Lagerhaus o Granit är ett måste att besöka eftersom de inte finns i min nya hemstad Linköping. Det gäller att passa på!
Nu ska ja nog inte skriva mer eftersom Annapanna sa att det är tråkigt att läsa för långa inlägg...
So, bye bye äppelskrutt!