Fiskar lite empati

Har jobbat 16-21 idag...asskönt med en låååång sovmorgon men segt att stänga. Har inte gjort det sen typ april...får alltid jobba morgonpasset annars men nu hade jag bytt med Natta. När jag satt där i kassan och den sista kunden kom några minuter över nio *dödsstraff* så insåg jag att om 11 timmar ska jag vara där igen, då tyckte jag extremt synd om mig själv. Och när jag skulle byta av Jonas i kassan och precis har satt mig så inser jag att jag precis gjort ett fruktansvärt misstag! Bajstanten stod nämligen som nr 2 i kön! Hade jag sett henne så hade jag hittat på en ursäkt för att inte sätta mig i kassan...Men nu fanns det ingen återvändo. Hon hade inte bajsat på sig men luktade inte direkt nyponros heller...usch, hon är så äcklig! Nu kan jag se fram emot 5 dagars jobb. Men jag är inte bitter...nejdå! Jag skulle bara vilja ha en ledig vecka till att hitta på roliga saker här hemma...Och alla kompisar ska ju också vara lediga såklart!

Den här affischen köpte jag på Corsica. Tycker den är grymt snygg! Det roliga var att mamma hade köpt exakt samma när hon var 18 år. men den finns inte kvar! tur det, då hade jag ju känt att jag kastade 15 Euro i sjön.


Hemma igen

Kom hem från Corsica i lördags. Har haft det super. Bilder och sånt kommer en annan dag. Istället vill jag bjuda på en musikvideo som gör att jag får enorm flashback till när jag var i Alsace med min familj och mina kusiner för några år sedan. Vädret var sådär så vi hängde mest framför MTV som de tråkmånsar vi var. Men iaf så spelades den här låten väldigt ofta och videon är ju helt sjuk. Vi hade väldigt roligt åt den och man kan väl säga att den blev soundtracket till resan.


3 days to go

Idag har jag jobbat. Det har varit ok. Anders lyfte av alla mina grönsaker från pallarna, det var verkligen snällt av honom! Jag tyckte att han skulle göra det till en vana. Det tyckte inte han.
Dagens kap: Ett 3-pack micropopcorn och ett paket ceylonte med trasig förpackning.


Igår var jag först hos Anna och Stefan. Där blev jag bjuden på lunch, rödspättafileer med potte och remoladsås. Jättegott! Sen gick vi en promenad. Jag bar Samuel i bärselen hela vägen. Det var mysigt. Vi gick till klubbhuset vid golfbanan och åt en våffla. Smaskens! Sen åkte jag och mötte David på gullmars. Vi gjorde lasagne till middag. Den blev ganska god. Till efterrätt blev det....*trumvirvel*...Ben&Jerrys-glass. Vi tävlade i pistagenötsskalskastning. Vi kastade från min balkongdörr ner i brunnen på gatan. Jag vann. På riktigt faktiskt. Det var jag glad över eftersom jag vanligtvis suger i alla sporter där man ska kasta eller pricka något.

På lördag åker vi!! Jag måste packa. jag har inget att packa i. Piffy har fått urinprove på halsen o får inte dricka alkohål förrän på tisdag. Det är ju lite tråkigt. Men får väl gå ändå. Hon har även köpt högtalare till sin I-pod. Det var ett bra köp tycker jag.

Isak II har vuxit nåt helt enormt. Han är typ en halvmeter nu o har fått typ grässtrån som krullar sig...skägg?

Har inga bilder att bjuda på idag så jag hoppas alla överlever utan.

Underbara Winnerbäck

Igår var det som bekant dags för en av sommarens höjdpunkter, konserten med Lars Winnerbäck på Zinkensdamm. Jag och Jenny mötte upp Nathalie på t-centralen innan vi begav oss dit. När vi kom fram regnade det och ingen av oss hade något paraply eller regnkläder. Vad göra? Vi gick in på Konsum och tiggde till oss tre svarta sopsäckar av en kille som köpt en hel rulle. Dessa trädde vi över huvudet som improviserade regnskydd. Vi såg inte kloka ut men det var bättre än ingenting.



Väl inne på området så sjönk humöret lite i takt med att alla blev blötare och blötare om rumpan. Efter ett tag insåg vi att vi blev tvugna att köpa varsin poncho för 60 spänn. Men det var det värt. Det var flera förband, Emil Jensen var först. han var rolig och bra. Sen kom Markus Krunegård. han var tråkig och dålig. Sen var det Miss Li och henne gillar jag verkligen. Tråkigt bara att jag inte såg ett skit av hennes uppträdande. Winnerbäck gick äntligen på vid halv 9 tror jag. Grym som alltid! Vi stod mitt i smeten och jag såg inte särskilt mycket av honom heller. Men ibland räcker det med att höra.




Om du lämnade mig nu tillsammans med Miss Li.
Till vår stora besvikelse körde han inte Kom Änglar. Han brukar ju alltid avsluta med den så vi bara väntade på att han skulle komma ut en gång till och spela den men det gjorde han alltså inte. Stor sorg utbröt i lägret. Vi såg ingen annan råd än att gå ut och dränka våra sorger i alkohål.


Efter några bacardi breezers blev vi lite gladare...

Till slut hamnade vi på Chaplins. Vi hade faktiskt sjukt kul! Det var länge sen jag hade en så rolig utekväll! tack för det tjejjor! Tiden gick så fort och snart var klockan 03 men vi hann med att sjunga lite kareoke först. Vi valde Klappa händerna-låten.



Efteråt fick vi skriva autografer. På riktigt faktiskt. Det var några turister som tyckte vi var såå bra! Nathalie skrev Freakshow på en lapp som vi signade. Sen var det bara att gå hem men eftersom vi hade så kul o fortfarande var på G drog vi hem till jenny. där drack vi vin och åt nudlar. Jenny började även gräva efter sina ormar i buren och när hon väl hittade en o tog ut den fick jag total panik och sprang ut ur huset. Gör aldrig om det Jenny! Jag var helt förstörd ett tag men återhämtade mig sedan... Jag kom hem vid halv 7. Vet inte när jag var ute så sent sist! Trodde jag skulle må pyton idag men jag har mått oförskämt bra! Gick upp vid 13 och åt frukost framför Sällskapsresan SOS. Det var så skönt att bara ta det lugnt. Ikväll har jag varit hemma hos familjen och ätit middag. Vi tittade på en film som var ganska dålig.

I fredags var jag oxå ute,  med Isak som jag läste Konstvetenskap med i våras. Vi gick till Sjätte tunnan i Gamla stan och kände oss medeltida. Mysigt ställe men sjukt obekväma bänkar. fast det är klart, de hade ju inte direkt skinnsoffor på medeltiden.


Isak med sitt krus med mjöd. Jag tyckte det var äckligt så jag höll mig till vin.


Jag hann även prova på hur det kändes att sitta fast i stupstocken.

Imorrn ska jag till Anna, Stefan och Samuel. Ska bli jätteroligt. Sen på kvällen ska jag va med David. Han ska få sitt kaffe som jag knyckt åt honom.

Bara några av senaste dagarnas händelser

Kärringjävel: hallå hallå den här benfria fläskkarren i bit som är på annons var ligger den? det finns ju bara sån där med ben i, det ska vara utan ben jag vill inte ha med ben o skit i!!
Jag: Öhh...den ligger där *pekar på den som ligger precis bredvid den som hon pekade på*
K: Jaa, du ser!
J: Öhh...jaaa?
K: Tack för hjälpen.

Efter hennes cp-konversation var jag så fruktansvärt arg så jag fick ett paket kakor av en leverantör. Då blev jag lite gladare. Sen blev jag lika arg igen när jag insåg att han inte prismärkt sitt jävla bröd....*grrr*

Anders: Den här löpsedeln skulle man ju kunna tro att den handlade om Olle...
På löpsedeln stod typ "jag tvingades bära på en död kropp". hahaha!

Det är så underbart att jobba, verkligen. Igår började det ösregna när ja skulle hem o jag hade inget paraply. Då kom Anders på att det låg massa kvarglömda på lagret så då fick jag ett assnyggt stort o robust ett så ja kom hem.

Igår åt vi bröllops/dopmiddag hemma. Gott som alltid. Vi började prata om att både pappa o Helena sover med duntäcke på sommaren, vilket är helt galet. Då sa pappa att han trodde dunet fungerade omvänt på sommaren "annars skulle ju gässen svettas ihjäl". hahaha! det var en väldigt rolig middag, vi satt och avslöjade massa bus vi hade gjort som barn, pallat äpplen, skjutsat på cykeln, slagits med stekpannor osv...

Idag har det som alla märkt öst ner hela dagen. Jag har städat o sen kom piffy och hjälpte mig med diverse pill. satte upp min stora tavla bland annat. skönt att få bort en massa skit från golvet. sen gjorde vi raggmunk och kollade på Djungelboken. Den är så bra, älskar elefanttruppen.

På fredag ska ja träffa Isak som är i stan över helgen. Ska bli jättekul, var ju ett tag sen. Sen på lördag är det den efterlängtade Winnerbäckkonserten. Kommer bli grymt bara vädret inte fuckar sig...är ju på zinkensdamms IP så man kommer ju bli sjöblöt om de regnar.

Imorrn jobbar ja till 19 igen...buhuu hatar dessa långa pass. så värdelöst. borde väl sova I gues....natti!