Besök på Hermans

I onsdag var vi på Hermans och firade Lollo. Underbart gott som vanligt! Tog chokladtårtan till efterrätt, mums! Men orkade inte hela den gigantiska biten.


Lollo och Anne


Jenny som motvilligt ställde upp på en idolbild


Anne och jag

Idag har jag o jenny gjort värsta snygga demon på jobbet. Vi bjöd på pepparkakor med ädelost, julmust, cider, ananas, honungsmelon och satsumas. Gott och uppskattat. Nu ska jag hem och äta rotmos och fläsk hos mamma o pappa. Låter som en väldigt ofredagsaktig rätt men det blir kanske gott....

Har för säkerhets skull med mig lite pecanwienerbröd hem oxå...

Börjar bli smått stressad över inlämningsuppgiften till fotokursen som ska in om lite mer än en vecka. Har väl lite ideer men så ska man producera minst 2 A4 text oxå om bilderna. Meeen det löser sig väl, det brukar det ju göra.

PS. Faan va blek ja e.

Standup istället för bio

Igår var jag på Standup iställe för bio med jenny och joakim. Skitkul var det, kul att se massa nya talanger även om vissa var bättre än andra. Några mer etablerade komiker var även där. Kostade bara 100 kr vilket var det bästa så jag funderar på att gå nästa måndag oxå. De kör varje måndag på Boulevardteatern. Någon som vill hänka?

Idag är jag ledig i bemärkelsen inget jobb men ska till skolan och göra några laborationer, vore skönt att bli klar med de idag. Börjar 16 men kanske åker tidigare. Får se, har ingen vidare lust egentligen. Har tvättid oxå till 15... Är en sån där segdag idag...vill bara dra täcklet över mig och vakna på lördag typ...fast ja ska ju jobba då...vill inte men behöver pengarna.

Imorrn ska vi till Hermans och fira Lollo. Alltid något att se fram emot!


Hardy is our man

Vi har fått en ny medarbetare. Hardy heter han. Han har blivit vald till årets medarbetare. Han har haft en väldigt busy vecka som ni kan se här.

       

Han och Olle fann varann direkt! Som ni ser blev han tvungen att ta igen sig en stund efter en hård arbetsdag. Stämningen på jobbet förändrades avsevärt sedan Hardy gjort entré. Hardy we love you!

Förra helgen var ja ute med två av mina kalaspinglor från jobbet, Nathalie och Malin. Vi hade sjukt kul! Började med förfest och lakritsshots hemma hos mig. En galen kväll blev det, trots att bara en kvart av den spenderades inne på stället vi gick till, Fellows. Där inne var det packat med folk så det enda vi gjorde var att gå på toa, beställa varsin drink och shot, spilla ut samtliga shots och sedan dricka drinken innan vi konstaterade att vi inte ville vara kvar. Så vi bestämde oss för att dra hem till mig igen istället. På vägen lyckades vi glömma att gå av tunnelbanan vid centralen så vi hamnade i Liljeholmen pga störande moment i form av några tjejer med attitydsproblem utan dess like. Fjortisvarning! Detta i kombination med ett mcdonaldsbesök gjorde att vi blev något fördröjda så på nattbussen segade vi (jag o malin) ihop så natta valde att åka hem ist. Väl hemma hos mig slockade malin fortare än kvickt. Det bästa på hela kvällen var ändå Malins imitationer av Olle och Anders! Jag skrattade så jag grät, tuuuur att natta filmade så man kan se dessa guldkorn om och om igen! Tack för en superkväll tjejer, det gör vi om snart!




Så här snygg e Natta när hon fönar håret!







Igår var Anne o Pierre här o spelade spel. Vi hade roligt särskilt med glasögonen på! Anne vann geni som vanligt, Jag vann Den glade mytomanen.





Så, nu har jag iaf bloggat!

Global handwashing day

Det är väl ingen som har missat att det är den globala handtvättardagen idag? För bästa effekt när man tvättar sina händer bör man göra på följande sätt:
1. Blöt ner händerna
2. Tvåla in händerna på båda sidorna och mellan fingrarna under 20 sekunder. Om du har svårt att beräkna hur lång tid det är kan du sjunga Blinka lilla stjärna.
3. Skölj händerna i varmt vatten tills all tvål är borta
4. Torka händerna på en ren handduk eller i en lufttork

Källa: P3

Tydligen har var fjärde britt avföring på händerna.

Så nu mina vänner! Ut och tvätta händerna, fira denna befrielsens dag!



Så här kan en helt normal konversation låta på mitt jobb:

Jag: Ska vi kasta det här? (syftar på godiset i skålen i lunchrummet. (vi har kommit överens om att inte ställa in massa onyttiga saker där).
Jenny: Jag vet inte, jag får ångest!!
Jag: Jaa.............men ska vi kasta det?
Jenny: Jag vet inte, jag får ångest............ska vi äta upp de goda först?
Jag: Jag vet inte...kanske...NEJ JENNY! Det ska vi inte! Vi ska kasta det!! NU!!

I söndags var ja med familjen på Barkarby Outlet. Fyndade ett par acnejeans för 500 spänn, en tunika, Hello Saferides nya CD och gardiner till köket. Ångrar att ja inte köpte Detektivbyrån. Fikade på Waynes Coffee. Drack den äckligaste chailatten jag nånsin smakat. Kunde bara ta några klunkar för den var så sjukt sliskig och smakade inte chai överhuvudtaget. Imorrn ska ja simma med Nathalie.

Afterworkchill/ inflyttningsfest hos David

Igår hade David en försenad inflyttningsfest. En mycket trevlig tillställning måste jag säga.


Jimmy, Sara o Markus


Stefan, Flingan o David


Jag o Plutten


David och Filip (som har stor skyldighet i att mitt huvud känns lite demolerat idag)


Mycket tv-spelande blev det.

som sagt en jättekul kväll. blev vid ett tillfälle inslungad med huvudet före i Davids köksskåp. gjorde bara lite ont, men det var inte så farligt. började tokskratta åt det så ingen skada skedd. blev att åka taxi hem eftersom vi precis missat en tub o nästa gick inte förrän om en halvtimme. men det var skönt att komma hem snabbt o vi var 5 pers som delade. nu sitter piffy o tittar på turtles. lördagar är bra härliga. vi har kollat på Kopps, bästa komedin genom tiderna.
-Du, vad gör den där kossan där ute?
-Eh den betar tror jag...
-Jaha...

Hahahaaaa! Nu har jag 6 dagars jobb framför mig. Det känns så himla bra att tänka på. Men är iaf ledig hela nästa helg. *Kors i taket*

I onsdags spenderade jag hela dan i stan med Sofia. Jättekul att träffa henne. Vi inledde med fika på HurryCurry, sedan begav vi oss mot Skeppsholmen för ett besök på Moderna. De visar Max Ernst just nu. Ganska knepig konst måste jag säga även om surrealismen är min favorit. gick runt där i lite mer än en timme och kläckte ur oss sjukt okonstvetenskapliga kommentarer i stil med "den där donutprylen återkommer i många av verken". Upptäckte ett fransktalande par som jag ville lyssna på så jag följde efter de, vilket Sofia skämdes över. "Jag hade glömt bort hur pinsam du kan vara" sa hon...Sen gick vi på stan en stund innan vi åt middag på Kungshallen.  Därefter avslutades kvällen på filmstaden med Patrik 1,5. En jättemysig feelgoodfilm som man bara satt och log åt hela tiden. En riktig toppendag vill jag säga!




Älskar HurryCurry



Det var höstfint ute.

Om det är någon som undrade varför jorden gungade till i torsdags så var det bara Olle som sprang. Han sa att jag såg ut som en kille i min slips så då jagade jag honom och slog honom med vanten. Han orkade bara springa 5 steg.

Ledig dag

Först kommer lite bilder från tjejmiddagen hos Carro i fredags.











Jaa, det var det...

Har en tid gått och mått skit på jobbet pga av att jag blivit tvingad att bära en extremt ful  grön scarf. Min chef har blivit hårdare med klädreglerna och detta har gått ut över mitt psykiska välbefinnande. Det spelade ingen roll hur mycket jag bönade och bad att få slippa eller påpekade vilken säkerhetsrisk det innebär att ha på sig en sådan strypsnara, faktum kvarstod att vi MÅSTE ha de på oss. Det var heller ingen som trodde på mig när jag sa att jag blivit överfallen av en gubbe på vägen hem som skrek ge mig scarfen annars skjuter jag, eller att det blåste så mycket att den flög iväg. Jag frågade tillomed om de ville att jag skulle dö eftersom jag tvingades utsätta mig för detta. Detta genererade bara en massa frågande blickar och sneda leenden. Men skam den som ger sig! Efter mycket tjatande har jag nu fått en grön men dock mycket stilren slips att ha på mig. Såå mycket snyggare. Slutet gott, allting gott som man säger.

Idag ska ja träffa Sofia från min konstkurs. Ska bli jättekul då vi inte setts sen i början på juni. Vi ska troliftvis se Max Ernst på Moderna.