Gudmor

Först vill jag bara basunera ut att jag blivit gudmor åt Annas son Samuel! Något jag är väldigt glad och stolt över!
Så här söt var han förra onsdagen när jag var och hälsade på de.



Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden. Det är för att jag har haft fullt upp med att packa och socialisera mig hemma i haninge. I torsdags tog kristina studenten. Blev inget fotande där för min del, men det var en mycket trevlig tillställning. Särskilt när jag blev igenkänd av en gäst som "jobbade inte du i kassan på konsum". Men annars så var det kul. Väldigt god mat och efterrätt och lite roliga fyllespel. Jag var sjukt dålig på kapten kid. måste nog öva mig lite i sommar tror ja. I lördags var jag hos Jenny på kvällen. Vi satt ute i hennes trädgård och åt jordgubbar o melon. Smaskens! Sen gick vi in och tittade på Den gröna milen. Jag kom hem i söndags och sen dess har jag bara packat. Eller igår var jag och Isak o lämnade in våra hemtentor. Vi gick till o från skolan så det blev en redig promenad. Jag passade även på att shoppa lite i Gamla Linköping.

Mitt packande går stadigt framåt. Det är väldigt rörigt och kartonger överallt eftersom jag inte klarar av att packa strukturerat så jag tar lite här och där. Mitt mål är att vardagsrummet och klädkammaren ska va klara ikväll. Jag har även lyckats få ihop en påse till Kretsboden med 2 byxor, 2 jackor, 2 sminkväskor, ett halsband och en väska.

Jag är väldigt trött. Jag sov så dåligt inatt för jag vaknade och hade asont i magen. Tror jag åt för mycket glass igår. Ska nog ta en nap. Innan ja packar vidare. so long!

Kommentarer
Postat av: Lollo

Gratulerar!

2008-06-10 @ 18:57:42
Postat av: Lina

Vad kul Linda! får väl säga grattis till det fina förtroendet :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback