Tantdag

Om mindre än 2 månader flyttar jag! Weehoooo!

I lördags var jag på tjejmiddag hos Anna. Det var jättekul och mysigt! Carro avslöjade att hon har en 4 månader gammal bebis i magen! Så i oktober kommer en liten knodd. Jag sov över där för på söndagen åkte vi till ikea. Mest för att reka. Skulle köpa ett gäng ramar o måla till mina fina köksplanscher men de var slut.=(  Kom fram till att jag nog ska köpa en hörnsoffa. En svart ektorp som man kan släääänga sig i!

Idag har jag haft en tantdag och planterat frön. Basilika, paprika och solros. Sen har jag tvättat och handlat. Mötte upp Piffy på Maxi. Fick skjuts tillbaka hit av mamma som vi oxå stötte på. Vi har lagat vegetariska tortillas och tittat på Roomservice. Nu sitter Piffy och tittar på Greys Anatomy men jag följer inte det, Därför skulle jag försöka mig på en uppdatering här. Det blev visst ett väldigt tråkigt inlägg. Jag har tappat blogg-flödet. Känns som alla har bloggtorka. Knappt nån som uppdaterar.

På lördag ska jag på konsert med David mfl. Vi ska se Ludovico Einaudi på Södra Teatern. Kommer bli grymt. Tillsammans med Yann Tiersen är han min favoritkompositör. Annars e de mest jobb för hela slanten. Försöker jobba rätt mycket så jag har råd med alla inköp sen+ en månads dubbel hyra.

Nästa helg är jag dock ledig och då ska jag dra ner till kalmar och träffa Lina och se Mando Diao. kommer också bli asgrymt!

Jag och Piff har spelat in en egen version av Herbie Hancocks Watermelon Man. Den blev väldigt uppskattad och kan ses på nylleboken om någon är intresserad. jag vet inte hur man lägger upp sånt här. Men jag tror vi ska spela in en till där vi lägger till ett triangelpling!

I sommar blir det troligtvis Ljungdalen några dagar med Anna och plutten. Skulle åkt upp tillsammans med mamma och pappa men de ska inte upp nu eftersom de inte lyckades matcha sina semestrar med de som har stugan. Så det känns jättekul att vi nog kommer iväg ändå!

Nu har jag inget mer att skriva. Jag är jättetråkig. Fast jag glömde ju berätta om min olycka igår. Jag klämde lillfingret under en jättetung skärbräda. Det gjorde så sjukt jävla ont att jag höll på att dö. Jag ville bara slänga mig på golvet och tjuta. Sen gick jag runt och haltade och kände mig väldigt skadad. Tur att jag var ledig idag.

Igår var Maria aka Korven här på middag. jag fick en jättefin orkide´av henne. Gulle! Vi snackade skit och tittade på gamla foton från vår Gotlandstrip 2003.

Så. Nu tog det slut med inspiration.

Samuel 1 år

Ett år har nu passerat sedan Samuel bestämde sig för att se hur det såg ut på andra sidan av Annas mage. Ett beslut vi alla är väldigt glada över. I lördags vaer det kalas i nya huset för lillkillen som blivit så stor att han fick ha skjorta på sig.


Första mobilen som hade massa skojsiga läten!


Fika i trädgården med mumsig tårta!


Malin med sina småtöser!


Micke har ett deep talk med Samuel


Pappa är bäst...
...meeen gammelfarmor (eller vad fan det nu blir) är också helt ok!



I fredags var jag först i Farsta för att köpa present till plutten. Vi jagade även lite duvor på torget och taffsade lite på torghandlarnas potatis.

Sedan blev det lite spontant parkhäng i Rålis med David. Spontant för mig eftersom jag tydligen efter 1½ års kommunikationsstudier inte kan författa ett sms där informationen låter likadan hos mottagaren...

Hade Piffy som nattgäst fre-sön eftersom hennes rum ockuperats av släktingar. Det var mycket trevligt. Nu har jag bara 3 dagar kvar att jobba på min 7-dagarsperiod. Sen är jag ledig en hel dag! Det ni!

I måndags förresten, hände nåt väldigt roligt! Jag träffade min gamla barndomsbästis som jag inte sett på säkert 10 år! Och knappt pratat med på 15! Vi var oskiljaktiga på dagis och hittade på en väldans massa bus, bland annat tvättade vi våra overaller i diskhon eftersom vi åkt kana så de blivit helt leriga. Vi var även gravplundrarare och grävde upp en stackars groda som hela dagiset begravt dagen innan, bara för att se om den låg kvar. Men vi grävde tillbaks den sen igen! Det och en massa saker som nu är preskriberade hade vi för oss. Vi fick kontakt igen på nylleboken för ett tag sen, typ den enda nytta jag haft av den, och i måndags var hon här på middag. Det var så roligt! Och sjukt konstigt men verkligen jätteroligt! Vi pratade om alla knäppa saker vi hade för oss som barn och om alla gamla bekanta, en riktig gossipgirl- stund! Nu dröjer det dock tyvärr 3 månader innan vi kan ses igen eftersom hon bor i Israel.




Självklart kom hon inte undan gästboken!


Så här såg vi ut när det begav sig...var väl typ 1989 eller nåt...


London

En redoglörelse för Londonresan är väl på sin plats kanske...Började sådär med att planet var 3 timmar försenat, men som vi konstaterade så kunde det bara bli bättre efter det. Flygturen gick bra och när vi lokaliserat vårt hotel var denna reception vad vi möttes av:


Helt hysterisk, såg ut som en lokal för stöldgods. Vidriga små ljusstakar med tårtljus i och även adventsstakar som ni ser...ryser bara jag ser det!

Vandrade sedan 4 trappor upp för att mötas av ett rum med vad vi kan kalla undermålig standard.





Ser ju jävligt ofräscht ut men på nåt sätt så var det inte det. Man garvade mest åt att allt var så slitet och ogenomtänkt. Den enda tavlan som fanns i rummet satt tillexempel nästan uppe i taket. Men vi skulle ju bara sova där i princip så det funkade.

Efter att vi installerat oss gick vi och köpte fish´n chips och satte oss i Hyde Park och mumsade. Jättegott och helt underbart  att sitta där i solen!



På kvällen gick vi på Jack the ripper-walk. Spännande och intressant att se alla platser han mördade på och höra historien.

På onsdagen hade vi en superdag i Notting Hill. Gick i alla söta butiker och ojjade oss över allt vi inte kunde köpa eftersom vi inte checkade in nåt bagage. Myste på ett cafe med en smoothie och en criossant i solskenet.





Eftermiddagen spenderades även denna dag i Hyde Park. Lovely! Brände mig dock såpass i pannan att en av våra på riktigt psykiskt störda kunder sedan frågade mig "Oj, vad har hänt? Jag ser att du har varit i solen.." Mm, en korrekt iakttagelse...Samma kund var även inne i förrgår, inte för att handla utan bara för att kolla vilka som jobbade...Ibland blir man faktiskt rädd på riktigt.

Hursom, någon shopping var alltså inte att tänka på pga vår brist på resväska men lite smått och gott inhandlades ändå. En grymt snygg klocka på Camden market som självklart gick sönder samma kväll så jag måste köpa nytt armband, och ett skärp med pianotangentmönster. Tyyypiskt dig, sa Piffy!

På torsdagen träffade vi först Cathrines gamla kompis som hon bodde med i Luton, Juditha. Jättegullig tjej! Vi gick på Camden Market och sedan fick jag äntligen min efterlängtade chailatte på Starbucks som jag tjatat om sedan vi landade.





Sedan åkte vi till Carnaby street och fikade. Man fick te i dessa sjukt söta tekoppar. Ville verkligen sno en och hade inte bangat om det inte vore för att vi satt precis vid en övervakningskamera. Satan!




På Trafalgar Square där vi sedan mötte upp Ryan the ginger boy

Juditha skulle hem till Manchester sen så då gick vi och satte oss på en pub där sedan även Scott anslöt. Träffade de när jag var och hälsade på Cathrine i Luton och det kom de ihåg eftersom jag tydligen kastat tequila i scotts öga...Ojsan så det kan gå!




Cathrine berättar om allt spännande hon haft för sig de senaste åren...


För att återuppliva gamla minnen blev det lite tequila även denna gång.


Scott har ett riktigt sug i blicken!


Den berömda "The Cathrine dance" som innehåller en frekvent spark snett upp och åt sidan



Trots en ganska blöt kväll var vi på topp även sista dagen som vi ägnade åt kvalificerat spatserande i....*trumvirvel*....Hyde Park. Vårt favvo-gratishäng!





Kändes rätt segt att åka hem till Sverige igen, men jag fick ett perfekt avslut på resan då mitt hyreskontrakt låg på hallgolvet! Jippiiii!!!