Tacomys med Nattalus

Ikväll har jag o Natta käkat tacos. Det var gott. Vi hade väldans trevligt under tiden, mycket skitsnack om jobbet blev det.





Sen såg vi på Idol och drack te. Mysigt värre!

Igår var familjen här och fikade. Jag bjöd på te, mumsmums ochj hembakade citron- och vallmoskorpor. De gick hem vill jag lova. Skorporna asså. Familjen gick ju också hem sen men skorporna gick hem först. Men Piffy gick hem tillsammans med 3 skorpor. Ville bara klargöra lite ifall jag skrev på ett otydligt sätt men nu är väl allt glasklart? Eftersom min soffa är så liten fick inte alla plats så Piff bäddade ner sig på golvet. Sötunge!



Fy vad trött ja e. Har jobbat hela dan. Ibland händer det oväntade saker på jobbet. Idag fick jag tillexempel se Olle dansa. Jag tokskrattade. Man får väldigt många smeknamn när man jobbar på Konsum. De mest frekventa är:
LaLinda
Tårtsmulan
Skruttan
Kompostbaben
Reklamationsbaben (vilket börjar ersätta kompostbaben)
Kexet

Min arbetsplats är inte på något sätt sexistisk. Det är kanske inte de mest smickrande smeknamnen men tycker de är lite bättre än Jennys smeknamn, Kartongslampan. Fast hon gör sig faktiskt förtjänt av det eftersom man alltid får gå o plocka tomma bakeoffkartonger efter henne...

Nu är jag ledig 2 dar o det är så sjukt skönt. Imorrn ska ja först med anne till skolan o lämna in hennes tenta o fixa lite praktiska grejer åt mig. Sen på kvällen e de tjejmiddag hos Carro. Ska bli jättekul. Har inte varit hos henne på aslänge.

Jag är smått sur för jag har beställt den snyggaste badrumsmattan med flamingosar på från kitsch.se och nu har de klantarna skickat den till Linköping. Sååå arg för jag vill ha den nu! Och problemet är att den måste ligga kvar i två veckor innan de kan skicka tillbaka den. Jävla system asså! Eller så får nån där hämta ut den men då vet jag ju iaf inte när jag kan få den. Bajs!

Sååå snygg! Vill ha den nu. Jag är tlöööt...dags att sova!

Asså folk!! (läs Anne och Lina). För guds (och min) skull, uppdatera era bloggar! Eller säg till när ni har gjort det så jag slipper gå in o kolla i onödan hela tiden.

Kommentarer
Postat av: anne

jag skola nu blogga om mitt liv som biblioteksnörd.

2008-09-26 @ 08:28:02
Postat av: Sara

den där badrumsmattan köpte jag till tessi förra året. mycket kitshig ;) me like! synd bara att puckona skickade den fel! suck!

Postat av: Lina

hihi.. jag SKA uppdatera! har knappt varit hemma sen jag började skolan så får nog skylla på det.. kommer hem halv sju varenda j*vla dag.. hatar IDA (o då menar jag IDA som i instutionen IDa o inget annat om det skulle kunna misstolkas..hehe.. )

2008-09-26 @ 18:29:27
URL: http://linaka.blogg.se/
Postat av: Carmen

Hej Linda! Googlade pà mig själv och hittade din blogg. Mycket förvànad blev jag när jag läste. Skriv inte om saker som du inte har nàgon hum om (t.ex. namn och dans eller Pilates). Avundsjuka är inte det bästa egenskapen hos en människa. I ditt fall spaciellt eftersom du var ju hus mig flera terminer pà Pilates efter att du skrivit nedlàtande i bloggen. Lycka till pà gymmet.

2008-09-27 @ 09:18:30
Postat av: Carmen

P.S. Det luktar faktiskt rassism i dina blogg flera gànger. Är du med i Sverige demokrater?

2008-09-27 @ 09:41:18
Postat av: Linda

Vad är det här för jävla skämt??? Avundsjuka?? Nedlåtande saker? Rasism?

2008-09-27 @ 18:09:57
URL: http://tulpangnissel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback